Pokreni kampanju

Prikupi podršku od zajednice preko Donacije.rs

Platforma za zajednično finansiranje dobrotvornih projekata
neprofitnih organizacija iz Srbije. Naš tim će ti pomoći da
isplaniraš i sprovedeš uspešnu kampanju i zadobiješ
poverenje podržavalaca.

Šta je zajednično finansiranje?

Za 6 godina smo pomogli organizacijama da prikupe preko 130 miliona dinara od građana i kompanija za preko 220 dobrotvornih projekata. Neki to zovu crowdfunding, neki grupno finansiranje, a mi volimo da kažemo da je to zajednično finansiranje.

Kako god ga zvali, koncept je jednostavan – ako predstavljaš udruženje, fondaciju ili ustanovu i imaš ideju koja stvara dobro u društvu, uz pomoć velikog broja malih donacija podržavalaca možeš da je ostvariš. Kada se organizujemo i udružimo, svojim malim doprinosima, zajedno možemo da napravimo velike stvari.

Zašto da prikupljaš sredstva preko Donacije.rs?

Uradićeš to na efikasan način
Nema više beskonačnog čekanja na odluku donatora o tvom predlogu projekta, birokratskih izveštaja i stresa ako nešto mora da se promeni. Sredstva možeš da prikupiš brzo, ali sa zajednicom moraš redovno da komuniciraš, radiš savesno i transparentno.

Proširićeš zajednicu i uticaj
Sve kreće od tvoje najuže zajednice, ali crowdfunding kampanjom ćeš doći i do novih podržavateljki i podržavalaca koji dele tvoje vrednosti. Oni će nakon donacije biti više zainteresovani i za sam projekat, čime stvaraš još veći uticaj u društvu.

Imaćeš našu pomoć na svakom koraku
Crowdfunding kampanja zahteva posvećenost, ali nisi u tome sam/a. Uz našu mentorsku podršku i kurseve, pomoći ćemo ti da pripremiš što bolju i uspešniju kampanju, a jedini troškovi koji se naplaćuju su bankarski (1-2,5% svake pojedinačne donacije).

Napravi promenu u svojoj zajednici sa Donacije.rs

Donacije.rs je deo alata za dobročinstvo koje je razvio i pokrenuo Catalyst Balkans. Više o našem radu i drugim alatima saznaj ovde.